Deze kanjers zijn verbonden aan Nia

Ik ben de mindfulnesstrainer bij Nia, zoals de kinderen het noemen "meditatiejuf". Het is fijn om te zien dat ik de kinderen iets voor het leven meegeef met mijn lessen, het maakt me intens gelukkig.

 

Ik geef bij Nia de mindfulnesstrainingen aan kinderen tussen de 5-19 jaar. Ik werk met de methode Eline Snel, stilzitten als een kikker.

Hiernaast verzorg ik de mindfulness lessen en selfcare lessen voor vrouwen.

 

Naast het moeder zijn van 7 kinderen, werk ik sinds 2009 als kindercoach en kindertrainer in mijn praktijk Bewuste kids (www.bewustekids.nl). Sinds 2019 geef ik ook mindfulnesstrainingen aan moeders en in 2020 starten we met de selfcare lessen voor moeders. (www.mijnmoederhart.nl).

 

Mijn andere passie is het opleiden en coachen van (toekomstige) coaches. Je kunt bij mij de licentieworkshop Coachee volgen.

 

Ik ben verbonden aan Adiona, beroepsvereniging voor coaches en aan de Academie voor mindful teaching. Ik ben persoonlijk opgeleid door Eline Snel, auteur van het boek stilzitten als een kikker, hier heb ik de kinderopleiding gedaan en de puberopleiding. Daarvoor heb ik de 3jarige opleiding Holistische kindertherapie gedaan.

In 2020 start ik met de trainersopleiding Mindful Parenting.

Kindercoach/mindfullness

Chantal Leseman-Smits

Bij Nia ben ik de kinderfluisteraar en traumahealer voor volwassenen. Ik geef ook consulten, lezingen en workshops. 

 

Kinderfluisteraar blijf ik een mooie gave vinden. Door een speciale communicatiemethode sta ik in verbinding met het kind. Het kind kan mij op dat moment vertellen waar het mee zit, wat de oorzaak is van zijn of haar gedrag. 

Vaak kijken kinderen met een andere blik naar ons leven. Ze zien dingen die door volwassen vaak 'normaal' zijn. Deze informatie deel ik tijdens mijn workshops en lezingen.

De traumahealing vind plaats in de yogaruimte bij Nia. Tijdens het consult ga je in een soort van trance en maak je je eigen reis. Je hoeft niets te herbeleven of te vertellen. Het enige wat belangrijk is, is dat je klaar bent om los te laten, ookal weet je niet wat het is.

www.kinderfluisteraar.com

Kinderfluisteraar/traumahealer

Niraï Melis

20171111_145156.jpg

Ik ben gecertificeerd kindercoach en psychotherapeut kind, jeugd en gezin in opleiding. Daarnaast ben ik opgeleid in Neuro Linguïstiek Programmering (NLP) Practioner en Master. Tevens heb ik mij gespecialiseerd middels workshops in familie opstellingen, EFT, EMDR, innerlijk kind en lichaamsgerichte therapie.

Ik heb jarenlang in de zakelijke en financiële sector gewerkt. Doordat ik zelf tegen onverwerkte trauma’s vanuit mijn jeugd aanliep, ben ik mij gaan specialiseren in psychologie en traumaverwerking. Door mijn nieuwsgierigheid en de interesse in kinderen die geen onbezorgde ontwikkeling doormaken, ben ik gaan zoeken naar mogelijkheden om kinderen en gezinnen te ondersteunen. Mede daarom ben ik de opleiding tot psychotherapeut kind, jeugd en gezin gaan volgen.

Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Ze staan open voor

verandering en kunnen goed denken in mogelijkheden. Het is zo mooi om te zien dat ieder kind zijn eigen oplossingen in zich heeft.

 

U kunt bij mij terecht voor hulpvragen bij stress, angst, onzekerheid, weinig of geen weerbaarheid, weinig zelfvertrouwen, faalangst, omgaan met autisme & hoogbegaafdheid, hechtingsproblemen, leerproblemen, opkomen voor jezelf, rouwverwerking etc.

 

Tijdens de sessies gaan we onderzoeken welke specifieke talenten uw kind heeft en vanuit deze kracht werken om het einddoel te bereiken. Daarnaast werk ik systemisch, dat wil zeggen dat ik indien nodig het gezin, school en omgeving in de coach en therapie trajecten betrek. Ik werk graag vanuit holistisch oogpunt: fysiek (lichamelijk), emotioneel (emoties), mentaal (gedachten, overtuigingen) energetisch (vanuit energetisch oogpunt).

Contact: 06-44359334.

Kindercoach/psychotherapeut

Sharoepa Janki

© 2020 door Nia