Yoga, healings & massages

Bij Nia zijn verschillende mogelijkheden om te relaxen of om advies te krijgen als je er zelf niet meer uit komt. Bekijk hier de mogelijkheden:

Yoga at Home

Kom heerlijk bij jezelf tijdens een volle maan meditatiesessies. Iedere sessie heeft een passend thema bij de maan.

 

Kijk voor de data op onze  agenda

Meditaties

Reiki behandeling

(Trauma) healing

Niraï Melis van Ditmaaktmijbijzonder geeft traumahealingen. Tijdens deze healingen kun je ontspannen liggen en werkt zij aan je trauma.

De kosten voor een traumahealing zijn     € 60,-. De healing kan tussen een uur en vijf uur duren.

Rug massage

Er zijn verschillende masseurs verbonden met Nia. Zij bieden ontspannende massages, lymfemassages, klankmassages en nog andere massages. 

De kosten voor een massage varieren per aanbieder, maar ligt rond de € 35,- per uur.

Massages

hart.jpg

Stemexpressie

Wil je je wat beter leren uiten of meer voelen wat er in je lichaam omgaat? Stemexpressie leert je het bereik van jouw stem kennen. Hoge en lage klanken, maar ook de emotie en het verhaal die erbij horen te voelen.

Carola Daum van Zingen vanuit je hart geeft regelmatig op vrijdagochtenden of in het weekend workshops. Kijk hier voor de aankomende data

KLANKreis voor TWEE, cop. Carola Daum.jp

Klankconcert

Laat jezelf even helemaal weg deinen op de golven van de ontspannende klanken van oerinstrumenten. De klanken werken door op  celniveau en zijn daardoor ook helend.

Carola Daum van Zingen vanuit je hart geeft klankconcerten en klankmassages. Kijk hier voor de aankomende data

Tarot-kaarten-Pendulum

Reading

Sta je op een afslag en weet je het even niet meer? Maak dan gebruik van een reading. De reading zal plaatsvinden op basis van kaarten, numerologie of automatisch schrift.

De reading wordt gegeven door Niraï Melis.

Meisje met rood haar

Bars behandeling

Haal de prikkels rond je hoofd weg met een barsbehandeling. Deze behandeling zorgt er voor dat je hele lijf ontspant en je daarna beter kunt concentreren.

© 2020 door Nia