Het huren van een ruimte kan al vanaf € 5,- per uur

  • Gratis parkeren.

  • 1 minuut vanaf de snelweg

  • 8 minuten lopen vanaf Den Haag Laan van NOI en Station Voorburg

  • 8 minuten met de bus vanaf Den Haag Centraal                                                          

IMG_20190818_161442.jpg

Coachingruimte

Drie gezellige ruimtes te huur

Ben je zzp'er of ondernemer en wil je zelf online of offline workshops, cursussen of coaching geven? Dan kan dat natuurlijk bij Nia. We verhuren ruimtes in een kleinschalig pand in een rustige omgeving met gratis parkeren. We hebben aantrekkelijke prijzen. Voor starters en speciale doelgroepen bieden wij goedkoop onze ruimtes aan. 

De locatie van Nia bestaat uit 3 verschillende ruimtes de gebruikt kunnen worden voor activiteiten, zoals workshops, cursussen, behandelingen, coaching, meditaties en yogalessen.  De ruimtes zijn 45 m2, 35m2 en 25 m2 en hebben een huiselijke uitstraling en zijn allen geschikt voor trainingen, workshops en meditaties. Je kunt de ruimtes per uur huren.  

Alle ruimtes zijn Coronaproof!

 

 

 

Goedkope tarieven

Voor veel starters of mensen met bepaalde workshops is het huren van een ruimte te duur. De huren van ruimtes zijn vaak hoger dan dat de workshop oplevert. We willen deze mensen graag een kans geven. Vandaar dat we flexibel tarief hebben. We vragen 10% van je (bruto) omzet.

Faciliteiten & Catering

Bij Nia zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

- Stoelen voor maximaal 15 personen

- Beamer

- Whiteboard

- Keuken, inclusief koelkast, gaststel, oven en magnetron

- Waterkokers, koffiezetapparaten & thermoskannen.

- Yogamatjes, meditatiekussens etc voor 10 personen.

- Koffie en thee is inbegrepen in de prijs, mits zelf gezet.
Nia kan dit verzorgen voor € 3,50 per persoon per dagdeel.

Het is toegestaan om je eigen catering te regelen. Nia werkt samen met verschillende cateraars en kan de catering ook voor je verzorgen. Voor je een offerte opvraagt, willen we graag weten wat je wensen zijn. Welke keuken wil je en voor hoeveel mensen wordt de catering?

Voor feestjes en borrels zijn wij nog tijdelijk gesloten. 

De extra's:

* Je kunt gratis gebruik maken van onze social media en, voor als je vaker het event organiseert, ook van onze website. 

* Je kunt je evenement promoten in onze nieuwsbrief (vanaf € 5,-).

* We kunnen je helpen met het opzetten van een website, maken van een flyer en ondersteunen bij het gebruik van social media. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden (bedenk zelf een dienst in return)

* We kunnen je coachen naar jouw volgende stap. (bedenk zelf een dienst in return)

* Je kunt deelnemen aan de strippenkaart, waardoor mensen 1x gratis of met korting kunnen deelnemen aan jouw activiteit. (alleen op voorwaarden) (instaptarief voor marketing is € 10,-)

* Heb je geen opname-apparatuur of ben je onzeker? Je kunt tegen een kleine vergoeding gebruik maken van onze apparatuur en kennis.​​

​​

Online workshops

Op dit moment zijn we druk bezig om een online en offline programma neer te zetten met verschillende workshops vanaf september. Met verschillende kindercoaches willen we een volledig programma neerzetten om kinderen, jonge ouders en moeders te ondersteunen. Als je wilt kun je aansluiten bij dit programma. Dit kan alleen als je workshops aanbiedt voor die doelgroep en een spirituele inslag hebt. Voor andere workshops kun je onze ruimte huren en gebruik maken van Facebook. 

Offerte aanvragen en reserveren

Heb je interesse? Stuur dan een aanvraag naar info@niavoorburg.nl voor de mogelijkheden.

© 2020 door Nia