Natuurlijk opvoeden

De visie van de Kinderfluisteraar

Het opvoeden van kinderen kan erg lastig zijn. Soms weet je het gewoon even niet, of heb je het gevoel dat je er naast zit. Tijdens deze cursus, gegeven door een Kinderfluisteraar, leer je meer over de spirituele kant van het opvoeden. Je leert dingen die je misschien diep van binnen al weet, maar die we in de huidige maatschappij vergeten zijn.

Zo leer je bijvoorbeeld dat kinderen al tijdens de zwangerschap veel leren. Reacties zoals angsten, boosheid en blijdschap in het latere leven van je kind kan uit deze periode voortkomen.
Ook vertel ik meer over de teleurstellingen van baby's en peuters en waar de driftbuien van jouw kind vandaan kunnen komen. Gelukkig weten kinderen vaak wat goed voor hen is. Je ontdekt wat er in het leven van jouw kind belangrijk is en hoe je je kind daarin kunt ondersteunen.

In alles vertel ik, als Kinderfluisteraar, het verhaal van de kinderen. Van de kinderen waar ik al gesprekken mee heb gehad, maar ook van jouw kind als hij/zij dat nodig vindt.

Natuurlijk Opvoeden wordt op twee verschillende tijdstippen aangeboden. Je kunt de cursus op de dag volgen die jou het beste uitkomt. Je kunt dus wisselen tussen de twee dagen.

De tijden zijn:
De eerste woensdag van de maand volgen van 9.30 - 11.30 uur of
De eerste donderdag van de maand van 20.00 - 22.00 uur.

Op de woensdagen kun je je kinderen meenemen.

De thema's zijn:
6 maart: De zwangerschap, wat leert je kind al?
3 april: De geboorte, de eerste indruk van je kind
8 mei: Communiceren met je kind
5 juni: Wie begeleiden je kind? - De visie van de Kinderfluisteraar
3 juli: Hoogsensitieve kinderen

Kosten:
De kosten voor een losse workshop zijn € 25,-
De kosten voor een strippenkaart van 5 keer zijn € 99,-

Aanmelden:
Aanmelden kan via info@casanirai.nl of 06-24620379

© 2020 door Nia