Voor hoogsensitieve kids

We starten vanaf 22 september met een reeks High Tea's voor hoogsensitieve kinderen. Tijdens de High Tea leren de kinderen omgaan met hun hoogsensitiviteit en leren ze er voordeel uit halen.

 

Soms kun je je namelijk best alleen voelen als hooggevoelig kind. De wereld om je heen snapt je niet altijd. Je hoort en ziet misschien wel dingen die anderen niet horen en zien. Je voelt en beleeft de wereld op een manier waar nog weinig woorden voor zijn. De mensen om je heen kunnen je waarschijnlijk niet (goed) leren om hier mee om te gaan. 

Tijdens de gezellige en gezonde High Tea's voor hoogsensitieve kinderen krijg je antwoord op je vragen. Samen met andere kinderen kletsen we over hoogsensitieve tijd. Je zult ontdekken dat er meer kinderen zijn zoals jij. Kinderen die ook dingen zien, horen of voelen die jij ook voelt. Je leert omgaan met je intuïtie, je leert hoe je keuzes kunt maken en hoe je zelfvertrouwen krijgt. Dit zijn namelijk drie moeilijke dingen voor hooggevoelige mensen. Je lichaam en geest werkt namelijk op een andere manier dan laagsensitieve kinderen. Dus maak je ook keuzes op een andere manier, net zoals je beroepskeuze zal zijn. 

Ook leer je meer over de dingen die je wellicht ziet of voelt. Waarnemingen zijn voor iedereen anders, maar er is een grote overeenkomst in wat je kunt waarnemen. 

De High Tea's worden begeleid door Niraï Melis, zelf hoogsensitief. Ze studeerde af als socioloog en werkt nu tevens als kinderfluisteraar en healer. 

Data: Vanaf 22 september iedere zondag 11.30 - 12.30 uur

Aantal lessen: 10

Leeftijd: 8-12 jaar

Kosten: € 110,00

Maximaal 8 deelnemers

© 2020 door Nia