Kinderfeestjes

We bieden veel verschillende feestjes aan voor kinderen vanaf 4 jaar. Doordat we met veel talenten werken, kunnen we de feestjes naar jouw wens indelen. Je kunt een of meerdere workshops of thema's kiezen. Je kunt bij ons ook lunchen of avondeten bij je feestje. Als het lekker weer is, kun je ook buitenactiviteiten doen vanuit Casa Niraï. En heb je zelf een idee voor een feestje, maar niet de ruimte? Dan kun je ook gewoon onze ruimte huren en zelf het feestje organiseren. Hieronder staan enkele dingen die we aanbieden.

Gezien de ontwikkelingen van het Coronavirus nemen we tot eind april geen reserveringen meer aan. De eerste datum waarop gereserveerd kan worden is na de meivakantie, 11 mei.

Kies zelf je feestje:

There are no items in this list

Please reload

Alleen workshop

Kies de workshop die je leuk vindt en reserveer deze bij ons. De prijs staat bij de workshop vermeld. De workshop is inclusief materialen en begeleiding.

Workshop + huur

Wil je ook tijd hebben om cadeautjes uit te pakken, taart te eten en eventueel een mini-disco? En kun je dit zelf verzorgen?

Kies dan deze optie.
 

De kosten zijn de prijs van de workshop + € 30,- voor 1,5 uur. De huur tijdens de workshop is gratis. De 1,5 uur is het beste als 45 minuten voor de workshop en 45 minuten na de workshop in te delen.

Volledig verzorgd feestje

Wil je ook tijd hebben om cadeautjes uit te pakken, taart te eten en eventueel een mini-disco? En wil je daar iemand voor die dat begeleidt?

Dat kan.

 

De kosten zijn de prijs van de workshop + € 65,- . Het feestje duurt 3 uur. 

Dit is inclusief cupcakes versieren, wat lekkers, drinken, alles klaarzetten en opruimen en huur van de ruimte. De opbouw is meestel cadeautjes uitpakken, cupcakes versieren/eten, workshop, speeltuin, drankje + snack + mini-disco.

Onze Workshops

Mjammie

Altijd al een keer willen experimenteren met snoep, etenwaar en drinken? Gewoon lekker knoeien en drinken en ondertussen nog gave dingen ontdekken, zoals chemische reacties, luchtdruk en infusie? Wij hebben een heel leuk feestje samengesteld waarbij je proefjes gaat doen met eten en drinken. Dit feestje is goed te combineren met een heksenfeestje.
 

Kosten € 99,- voor 10 kinderen + € 6,50 per kind

Duur 1,5 uur

Slijm maken

Je gaat zelf een 2 slijms maken. Een fluffyslijm en een slijm met wasmiddel en lijm. Je krijgt bakjes om de slijm mee naar huis te nemen. 
 

Kosten € 110,- voor 10 kinderen + € 6,50 per kind

Duur 1,5 uur

Science party

Lekker 1,5 uur lang electro, magnetische, hydraulische en andere krachten ontdekken. Samen met je vriend(inn)en breng je een electronisch circuit tot stand en laat je een lamp branden. Daarna gaan jullie nog een vulkaan laten uitbarsten en misschien is er nog tijd voor een firesnake.

 

Kosten € 99,- voor 10 kinderen + € 6,50 per kind

Duur 1,5 uur

Zoutdeeg creaties maken

Je gaat zelf een zoutdeeg maken. Wat je gaat maken mag je helemaal zelf weten. Dit kan een kat zijn, boom, hartje, eenhoorn, hoefijzer of fantasiebeest. Nadat het zoutdeeg hard is geworden ga je deze versieren met verf, glitters, lintjes en andere knutselmaterialen. 
 

Kosten € 110,- voor 10 kinderen + € 6,50 per kind

Duur 1,5 uur

Lipgloss en bruisballen maken

Je gaat zelf een beautysetje maken van lipgloss en bruisballen voor in bad. Je kunt verschillende vormen en formaten maken. Je krijgt het mee in een leuke verpakking.
 

Kosten € 110,- voor 10 kinderen + € 6,50 per kind

Duur 1,5 uur

Mechanics

Jullie gaan vier verschillende ontwerpen maken met Mechanics of gelijk aan Mechanics. Deze ontwerpen leren je meer over de werking van krachten, zoals de hydraulische kracht, katrollen, enz. Je bouwt in teams van 2 of 3 personen 1 ontwerp. 

Kosten € 125,- voor 10 kinderen + € 6,50 per kind

Duur 1,5 uur

Robotpennenblik

Maak samen met Nicole van Niekiekids robotpennenblik van blikken. Je kunt ze zelf versieren zoals je wilt

 

 

Kosten € 125,- voor 8 kinderen + € 12,50 per kind

Duur 1,5 uur

Edelstenenfeestje

Tijdens dit feestje leer je meer over edelstenen. Wat betekenen de kleuren, hoe heten ze en wat doen ze voor je lichaam? Na afloop mag je een steen uitzoeken en meenemen naar huis.

Kosten € 125,- voor 10 kinderen + € 6,50 per kind

Duur 1,5 uur

Decopatch letters of dieren

Versier letters of poesjes met decopatch. Na een het feestje neem je je mooie nieuwe kunstwerk mee naar huis. 

Kosten € 125,- voor 10 kinderen + € 7,50 per kind extra.

Duur 1,5 uur

Escaperoom

Lukt het jullie om de kluis te openen binnen 60 minuten. Tot nu toe is het maar 2 groepen gelukt. Tijdens de Escaperoom ga je op zoek naar de uitvinding van professor Isabella. De geheime verstopplek is verborgen in de kluis. Belangrijk is wel dat het grootste deel van de groep kan lezen. De deuren blijven open en kinderen kunnen tussendoor naar het toilet of wat drinken.  De Escaperoom wordt regelmatig vernieuwd. 

Kosten € 125,- voor 10 kinderen.

Duur ca. 1,5 uur

Heksen- of Piratenfeestje

Altijd al een heks of een piraat willen zijn? Boek dan deze workshop. Je kruipt dan in de huid van een heks of een piraat. Afhankelijk van de groep gaan we toverstokjes of zwaarden maken, koken uit de ketel, drap maken, vliegen op de bezem of op zoek naar de schat. 

Kosten € 110,- voor 10 kinderen + € 6,50 per kind

Duur 1,5 uur

Tekenfeestje

Zin in een creatief feestje? Tijdens deze tekenworkshop ga je een eigen strip maken. Of je maakt een te gekke onderwatertekening of dierentekening. Tekenjuf Annelon brengt je de trucjes bij hoe je het beste jouw favo ontwerp kunt tekenen.

Kosten € 110,- voor 10 kinderen + € 6,50 per kind

Duur 1,5 uur

Maak je eigen videoclip

Hou je ook van TikTok of wil je gewoon een keer schitteren in je eigen videoclip? Boek dan deze workshop van zangdocente Katja. Je kiest een liedje uit en op dat liedje maken jullie je eigen videoclip.

Kosten € 132,- voor 10 kinderen + € 6,50 per kind

Duur ca. 1,5 uur

Theaterfeestje

Samen met je vriend(inn)en begin je eerst met theateroefeningen. Je leert echt een beetje spelen. Je leert hoe je beweegt en hoe je je stem en energie kunt gebruiken. Na een aantal oefeningen, mag je zelf een stukje gaan regiseren. Jullie ouders mogen bij het ophalen naar jullie toneelstuk komen kijken. 

Kosten € 99,- voor 10 kinderen + € 6,50 per kind

Duur 1,5 uur

Schilder je eigen krachtdier

Volgens de Indianen heeft iedereen een krachtdier. Weet je dat jouw krachtdier jou kan helpen als je het moeilijk hebt of even niet meer weet. Tijdens de meditatie ontmoet je je krachtdier en daarna ga je hem maken.

Kosten € 110,- voor 10 kinderen + € 6,50 per kind

Duur 1,5 uur

3D-schilderij maken

Even lekker schilderen. Je gaat een 3D schilderij maken. Dit is een schilderij met daarop allerlei dingen geplakt, zoals ogen, knopen of schelpen.

Kosten € 110,- voor 10 kinderen + € 6,50 per kind

Duur 1,5 uur

Just dance of discofeestje

Even lekker dansen.  Dit deel kan ook los na een andere workshop worden geboekt.

Kosten € 30,- voor een half uur dansen voor 10 kinderen. 

Ik-voel-mij-goed-boekje

Het ik-voel-mij-goed-boekje, is een boekje waar je vriendinnen allemaal lieve dingen over jou inschrijven. En natuurlijk kun je zelf ook allemaal leuke herinneringen erin opschrijven of ruimte overlaten voor je ouders. Je gaat het boekje zelf maken. De kaft kun je versieren, net zoals de bladzijdes. 

Kosten € 125,- voor 10 kinderen + € 6,50 per kind

Duur 1,5 uur

© 2020 door Nia