Kindercoaching

Bij Casa Niraï werken verschillende kindercoaches, ieder met haar eigen talent en aanpak. Zo hebben we voor alle kinderen iemand die bij hem of haar past. De coaches werken graag met hooggevoelige kinderen, kinderen die wat krachtiger in de wereld kunnen staan of kinderen die iets naars hebben meegemaakt.

Ook is er kindercoaching voor het hele gezin. De energie van de ouders heeft namelijk ook invloed op de kinderen, net zoals de energie van kinderen invloed heeft op de ouders. Door ouders te betrekken, krijgen kinderen een extra positieve impuls.

Trainingen/coaching

Cursussen en Trainingen

Regelmatig biedt Wendy-Ellen van We-coaching training en cursussen aan voor kinderen. De 'ik leer leren training' is bedoeld voor middelbare scholieren, de weerbaarheidstraining voor kinderen vanaf 7 jaar. Deze trainingen zijn niet alleen heel nuttig, maar ook nog eens heel gezellig!

Opgeven kan via Casa Nirai of We-coaching.

Volg de 'Ik leer leren training' of weerbaarheidstraining 'samen sterk'

Individuele coaching

Wil je liever dat het anders met je kind gaat? Maar weet je zelf niet hoe? Onze kindercoaches staan klaar om je te helpen. Je kunt een afspraak maken door een bericht te sturen naar Casa Niraï

Krijg meer zelfvertrouwen en rust

Kinderfluisteraar

Zit jouw kind niet lekker in haar/zijn vel? Zou je graag willen weten wat er aan de hand is, maar kan jouw kind dat niet benoemen? Kom dan naar Kinderfluisteraar Niraï Melis of Patricia Pennin. Patricia is Sjamaan (Sjamanka) en kan op het onbewuste niveau met jouw kind communiceren. Zij kan jou dan ook antwoord geven op jouw vragen. Niraï Melis is kinderfluisteraar en kan ook op het onbewuste niveau met jouw kind communiceren.

Je kunt een afspraak maken als je nieuwsgierig bent naar je kind of wanneer jouw kind gedrag vertoond wat je graag anders wilt zien.

Wist je dat je met de juiste woordkeuze veel makkelijker je doelen kunt bereiken? Als jouw kind bijvoorbeeld zegt dat zij/hij niet naar bed wilt, gaat de discussie over het naar bed gaan. Als zij/hij duidelijk aangeeft wat zij/hij wel wilt (bijvoorbeeld eerst een knuffel), dan gaat de discussie over de knuffel. 

Taal Theater is een combinatie van theater, houding en taal. We gaan aan de slag met taal door middel van toneeloefeningen. Hoe kun jij zeggen wat je wilt? Wat zijn de valkuilen van de Nederlandse taal? Daarnaast coachen spelenderwijs ook op stemgeluid en op houding.  De workshop wordt gegeven door Niraï Melis, spiritueel coach en ze heeft een theaterachtergrond.

Deze workshop wordt aangeboden voor kinderen samen met ouders. 

Kijk in de agenda wanneer er weer Taal Theater is...

Please reload

Coaches

Niraï Melis

Niraï Melis is kinderfluisteraar, healer en socioloog. Ze is gevoelig voor klanken en richt zich ook op taalgebruik en gender in Nederland. Naast coaching en readings, schrijft ze en is ze eigenaresse van Casa Nira​ï.

Patricia Pennin

Patricia is Sjamanka (Sjamaan) en ze weet heel goed hoe ze kinderen kan begeleiden op hun pad.

Vidya Dickhof - Ajodhia

Vidya is pedagoog, kindercoach (met specialisatie traumaverwerking) en ex-danseres.

Wendy-Ellen van der Kooij

Wendy-Ellen van der Kooij 

Ik ben pedagoog, kinder- en gezinscoach en leerkracht. 

Ik ben gespecialiseerd in weerbaarheid en prikkelverwerking bij kinderen. 

 

Voor meer informatie: www.wecoaching.net

We-coaching

Please reload

© 2020 door Nia