Zakelijk
Borrels, vergaderingen, teambuilding, coaching.

Bent u even helemaal klaar met de saaie kantoorpanden en wilt u graag een keer in een gezellige ruimte vergaderen? Vanaf april 2017 kunt u ook als bedrijf terecht bij Casa Niraï. U kunt onze ruimtes dan huren voor vergaderingen, teambuilding sessies, heidagen of coaching. Wij zijn goed bereikbaar met OV en u kunt gratis parkeren.  Wij beschikken over 3 verschillende ruimtes die u kunt gebruiken: de Gouden Kamer, De Witte Kamer en de Rode Kamer. 

 

U heeft bij ons niet alleen een effectieve en gezellige bijeenkomst, met uw huur ondersteunt u ook kinderen uit de buurt. Een deel van uw huur gaat namelijk rechtstreeks naar (hulp)activiteiten. voor kinderen. 

Gouden Kamer

Onze Gouden Kamer is onze 'huiskamer', een gezellige, creatieve ruimte met beamer. De ruimte is flexibel in te delen en bestaat uit twee verschillende delen. Daardoor is deze ruimte perfect voor kleine en grote groepen. Er kunnen maximaal 50 mensen in deze ruimte, maar ook overleggen met 2-3 mensen zijn prettig in deze ruimte.

Aangezien deze ruimte een creatieve ruimte is, is de ruimte ideaal voor overleggen over projecten die vastgelopen zijn, nieuwe concepten te ontwikkelen, visie en missie uitzetten, teambuilding en coaching.  

Faciliteiten Gouden Kamer

We beschikken over alle benodigde faciliteiten om zakelijk evenement te verzorgen. We beschikken over:

-Een Beamer

-Een flip-over

-50 stoelen

-Verschillende tafels

-Keuken met gasstel, oven en magnetron

-Koffiezetapparaat en waterkokers

-Catering van diverse keukens op aanvraag

Tarieven

Bedrijven

Het huren van de Gouden Kamer kost € 75,- voor een dagdeel of € 150,- per dag (prijzen zijn excl BTW). Dit is inclusief koffie, thee en water voor maximaal 20 personen. Frisdrank en catering is in overleg te regelen.

Particulieren

Voor particulieren geldt een ander tarief. De ruimte kost € 25,- voor het eerste uur en € 15,- voor ieder ander uur. Ook hanteren wij € 50,- borg, die direct na afloop wordt terug gegeven. We hebben een non-alcoholbeleid. 

De Witte Kamer

De Witte Kamer is onze 'zen' kamer, een heerlijk ontspannende ruimte waar je goed kunt aarden. Deze ruimte is geschikt voor coaching, yogalessen, meditaties en meditatieve vergaderingen. Er kunnen maximaal 12 mensen in deze ruimte. De Witte Kamer beschikt over een krachtige 'zen' energie, die we graag willen behouden. Wilt u de ruimte zelf gebruiken als coach of onder begeleiding van een eigen coach, dan maken we graag vooraf even kennis.

Faciliteiten Witte Kamer

We beschikken over alle benodigde faciliteiten voor een goede coaching of yogales te verzorgen. We beschikken over:

-Een flip-over

-Stoelen en tafel

-Meditatiekussens, yogamatten, dekentjes, etc. 

-Koffiezetapparaat en waterkokers

-Keuken met gasstel, oven en magnetron

Tarieven

Bedrijven

Het huren van de Witte Kamer kost € 25,- per uur. Voor startende zzp'ers hanteren wij een aangepast tarief, namelijk 10% van de omzet (excl. BTW), met een minimum van € 5,- per uur. Wil je hier meer informatie over, dan kun je contact met ons opnemen. 

De Rode Kamer

De Rode Kamer is flexibele ruimte waar zowel cursussen, coaching, consulten als massages worden gegeven. Deze beschikt over een flexibele tafel die makkelijk is op te zetten, of te verwijderen, en een inklapbare massagetafel. 

Voor cursussen kunnen er maximaal 8 personen in deze ruimte. 

Faciliteiten Rode Kamer

We beschikken over alle benodigde faciliteiten voor een goede cursus, consult of massage te verzorgen. We beschikken over:

-Een flip-over

-Stoelen en houten (flex)tafel

-Inklapbare massagetafel

-Meditatiekussens, yogamatten, dekentjes, etc. 

-Koffiezetapparaat en waterkokers

-Keuken met gasstel, oven en magnetron

Tarieven

Bedrijven

Het huren van de Rode Kamer kost € 15,- per uur. Voor startende zzp'ers hanteren wij een aangepast tarief, namelijk 10% van de omzet (excl. BTW), met een minimum van € 5,- per uur. Wil je hier meer informatie over, dan kun je contact met ons opnemen. 

Waar gaat uw geld naartoe?

Casa Niraï werkt met startende ondernemers, welke weer veel met kinderen werken. De startende ondernemers verzorgen gezellige activiteiten en coaching, liefst een combinatie van deze twee. Door onze ruimte te huren kunnen wij de tarieven voor de starters laag houden. U geeft hen dus een kans om een eigen bestaan op te bouwen én helpt ook nog de kinderen die bij hen terecht komen.

Bereikbaarheid

Casa Niraï ligt in een rustige wijk, grenzend aan de Binckhorst, het Beatrixkwartier, Voorburg Centrum en de snelweg.

 

OV

Casa Niraï is met openbaar vervoer goed bereikbaar vanuit Leiden, Den Haag Centraal, Den Haag Laan van NOI en Station Voorburg. De laatste twee stations liggen op loopafstand. Ook vanuit de Binckhorst is er een rechtstreekse busverbinding.

Auto

Casa Niraï is gelegen vlakbij de afrit van de snelweg en is dus goed bereikbaar. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Er is een blauwe zone, dat betekent dat er gratis geparkeerd kan worden, mits er gebruik wordt gemaakt van een parkeerschijf.

© 2020 door Nia