Leef een energiek leven

 

Wil je meer energie en gezonder in het leven staan. Het kan! Succes4me geeft in haar workshops en cursussen een aantal beproefde en zeer simpele methoden om zelf je eigen gezondheid te beïnvloeden. Naast deze methoden staan er nog een aantal andere alternatieve methoden beschreven die invloed uit kunnen oefenen op je gezondheid.

 

Denk jezelf energiek en gezond

De kracht van gedachten is bijzonder sterk. Uit verschillende experimenten blijkt dat gedachten sterk genoeg zijn om ziekten te genezen en energieblokkades op te heffen. Blijf gezond door de kracht van je gedachten te gebruiken.De kracht van lachenNiets is zo effectief als lachen. Bij het lachen komen er gelukshormonen vrij en worden er veel spieren in het lichaam gebruikt. Daarnaast zorgt lachen ervoor dat je je problemen relativeert. Gelukkig zijn er verschillende simpele, zeer effectieve methoden om te gaan lachen.

 
Affirmaties & visualisaties

Ook affirmaties en visualisaties zijn sterk genoeg om energieblokkades op te heffen en energieker door het leven te gaan. Affirmaties kunnen worden gecombineerd met simpele oefeningen met de handen, waardoor het effect versterkt wordt.

 

(Kundalini) Reiki

Reiki is een eenvoudige methode om energie tot je te nemen. Door jezelf open te stellen kun je gebruik maken van de energie die ons omringt. De levensprincipes van Reiki zorgen ervoor dat je in je kracht komt. Degene die Reiki beheersen zijn in staat tot zelfheling van pijnen. Er zijn verschillende soorten Reiki

 

.Aura– en Chakra’s

Om een ieders lichaam bevindt zich een aura en in het lichaam bevinden zich chakra’s (energiepunten). Het aura en de chakra’s hebben beide veel invloed op je gezondheid, energieniveau en beleving van geluk. Het in balans brengen en houden van de aura en chakra’s is dan ook erg belangrijk voor je gezondheid.De kracht van vroeg opstaan.De ochtendlucht zit nog vol zuurstof, energie en stilte. Juist in de ochtenduren kunnen mensen veel energie opdoen voor de rest van de dag. Een wandeling in de ochtend zorgt ervoor dat infecties tot 80 procent wordt vermindert.

 

Magnetiseren

Magnetiseren is een techniek waarbij door middel van visualisaties en het doorgeven van energie emotionele en energieblokkades worden verwijderd. Doordat de energie weer vrij kan stromen, ben je beter in balans.Invloed van water en voedingIedereen weet ondertussen wel dat gezond eten en veel water drinken belangrijk is. Water zorgt voor zuivering van het lichaam. Als je water drinkt in plaats van frisdrank, werkt het dubbel: er komen namelijk geen zoetstoffen en/of suikers in je lichaam. Er zijn veel verschillende theorieen over wat gezond eten is. In de westerse wereld wordt er heel anders naar eten gekeken dan in de Oosterse of Indische cultuur. De Ayevedische wetenschap gaat uit van 3 basistype mensen met ieder een eigen behoefte aan eten. Door na te gaan welk type jij bent, kun je een voedingspatroon samenstellen dat voor jou het beste is. Invloed van bewegingBewegen is goed voor het lichaam. Het zorgt voor bloeddoorstroming, betere conditie, meer spiersterkte, vetverbranding, enz.. Belangrijk is om een sport te zoeken die bij je past. Hou je niet van sporten? Dat is niet erg. Er zijn in het dagelijkse leven veel kleine bewegingsmomenten die mensen graag ´overslaan´. Neem bijvoorbeeld eens de trap in plaats van de lift, parkeer je auto 3 straten verder, ga naar de stad met de fiets in plaats van met de auto of tram. Dagelijks een half uurtje lopen heeft al veel effect op je lichaam.

 

Invloed van kleuren

Kleuren hebben een grote invloed op onze gemoedstoestand en op ons lichaam. Zet iemand in een rode kamer en hij wordt agressief. Kleuren kunnen bijdragen aan ons gedrag, maar ook in onze ontwikkeling. Daarnaast beïnvloeden kleuren onze chakra’s en kunnen kleuren dus zorgen voor meer energie, een betere balans en zelfs aan meer gezondheid.

 

Invloed van geuren

Ook geuren zijn belangrijk voor onze emoties, maar ook voor ons lichaam. Door het gebruik van geuren kun je meer energie krijgen of juist relaxen. Aromatherapie maakt gebruik van de helende eigenschappen van geuren. Daarnaast kunnen geuren herinneringen ophalen.

 

Invloed van (edel)stenen

Edelstenen beïnvloeden ons aura, onze chakra’s en onze energie op een positieve, maar helaas ook op negatieve manieren. Het is daarom belangrijk om een steen te zoeken die bij je past. Stenen die bij je passen kunnen genezen, je energie en je mindset verbeteren.  

 

Invloed van Bachbloesem
Bachbloesems zijn oliën van bloemen. Iedere bloem, of iedere mix van bloemen heeft een eigen specifieke genezende werking op het lichaam. Bachbloesems kunnen goed helpen om fysiek en psychisch in balans te komen.

 

Invloed van kruiden

Kruiden zijn zeer krachtig door een combinatie van factoren. Zij hebben een genezende werking, sterke geur en bevatten veel vitaminen en mineralen.

 

Volg de wetten van en tot succes

Door deze universele wetten en krachten te volgen, komt succes op je pad. Je zult zien dat hoe meer je de wetten eigen maakt en hoe meer je de krachten gebruikt, het steeds makkelijker is om succesvol, gezond en vol liefde in het leven te staan

© 2020 door Nia